Инструкции
Публикувано в

Как се монтира камера за видеонаблюдение в 5 лесни стъпки

Публикувано в

Когато ползваме камера за видеонаблюдение, обикновено е най-удобно да я монтиране на високо. Така тя ще обхваща възможно най-голям периметър. Това ще ни даде и най-добре и ясна гледна точка върху обекта, който наблюдаваме. Дали това ще бъде нашият дом, офис, магазин или склад, това няма значение.  За радост нашата камера RobiCam позволява да бъде монтирана, както на стена, така и на мебел. Това ни дава огромно поле за действие, а най-хубавото е, че самият монтаж отнема изключително малко време и може да се направи от всеки. Дори и не професионален майстор.

За да монтирате IP камерата Robicam на стена или таван ще е необходимо да използвате включените в комплекта болт, специална шайба и дюбели.

Какво трябва да имате под ръка, освен включеният в комплекта набор, за да монтирате успешно вашата камера:

  • ролетка
  • бормашина
  • отвертка

Ето и лесните 5 стъпки, които трябва да следвате, за да монтирате вашата камера за видеонаблюдение:

 

  1. Използвайки бормашина, направете две дупки в стената/тавана, на разстояние 15 мм една от друга и дълбочина 20 мм. Използвайте подходяща бургия спрямо дебелината на дюбелите и възможностите на машината Ви. След пробиване, почистете и поставете дюбелите.
  2. Поставете двата прилежащи винта в специалната черна шайба и прикрепете към дюбелите, плътно към стената/тавана.
  3. Използвайте болта в комплекта като го навиете върху резбата в долната част на камерата. Не завивайте докрай!
  4. Приплъзнете камерата, заедно с болта към вече закрепената за снетата/тавана шайба.
  5. След като болта пасне на шайбата, завийте камерата, докато усетите здравината на затягането.

 

Важно за знаете за монтаж на таван!

В случай, че решите да монтирате своята Robicam на тавана, то имайте предвид следното:

За да бъде правилна визуализацията на картината, то е необходимо от настройките на приложението да включите функцията “Image rollover 180”. Така изображението ще бъде ориентирано спрямо монтажа, който сте избрали. В бъдеще, ако решите да използвате камерата в друго положение, например свободно стояща или монтирана на стена, то ще бъде необходимо по същия начин, да изключите тази функция.

И не забравяйте, че вашата Robicam е несравним помощник, независимо от своето разположение. Разчитайте на възможността за завъртане на 360 градуса, мигновено засичане на движение и звук, навсякъде и по всяко време.

Ако все още нямате RobiCam, не е късно да поправите тази грешка и да поръчате малката и удобна камера, наблъскана до горе с функционалности!

🛒👉Поръчайте я от тук с БЕЗПЛАТНА доставка до цялата страна!

 

Ако дори след това не сме ви убедили да си поръчате RobiCam, вижте нашите 👉7+1 причини да притежавате камера за видеонаблюдение!

Включи се в разговора

Старт

SHOPPING BAG 0