Полезно
Публикувано в

7+1 причини защо ни трябва камера за видеонаблюдение

камера за видеоналюдение
Публикувано в

Информираността е една от водещите сили на 21 век. На един клик разстояние от нас са любимите ни спортни новини, социални мрежи, подходяща рецепта за вечеря, място за питие с приятели, както и много други. Безспорно, забързаното ни ежедневие ни отваря безброй въпроси, чиито отговори търсим на първо място в своя смартфон, а една камера за видеонаблюдение може да отговори на много от тези въпроси!

Какво се случва в дома или офиса, отново можем да разберем само с един клик. Камерите за видеонаблюдение са все по-достъпни и лесни за употреба. Предоставят ни различни възможности, като сред най-полезните се нареждат: известие при движение уловено от камерата, проследяване на движещ се обект, както и възможност за връщане на записите отново и отново. Двупосочният звук, лесният и безкабелен монтаж, са само част от „глезотиите“, които предлагат съвременните камери.

  1. Да предотвратим кражба/вандализъм

видеонаблюдение против кражба

Инсталирана камера за видеонаблюдение пред входната врата или на стълбищната площадка  ще запише всеки, който се навърта около домът ви с нечисти помисли. Този помощник може да предотврати бъдещи неприятности свързани с личното ви имущество. Камерата за видеонаблюдение ще е още по-полезна, ако разполага с фукнция за известяване в реално време, при засичане на движение. По този начин ще знаете във всеки един момент, кой е пред входната ви врата и какви са намеренията му.

  1. Да наблюдаваме децата

видеонаблюдение на децата вкъщи

Често се налага да оставите децата си у дома, за да свършите нещо набързо, но какво се случва в това време?  Домашните камери за видеонаблюдение ви позволяват да използвате вашия смартфон или таблет, и да видите в реално време какво се случва в дома ви. Проверете кога се прибират от училище, сътворена ли е поредната беля или всичко е „под контрол“.

  1. Да проверим домашните любимци

видеонаблюдение на домашни любимци

Искате ли да знаете как прекарва времето си вашият четириног приятел? Камериа за видеонаблюдение ще отговори на всичките ви въпроси. Използвайки функционалността за известяване при движение, вие ще получавате информация на своя смартфон винаги, когато вашия любимец реши да лудува, смени позата за сън или просто прибегне към купичката с храна.  Бъдете информирани и подготвени за това, което ви очаква у дома – „пакост или лакомство“ 🙂 . Не забравяйте, че с RobiCam, можете дори да му се скарате ако пак се е качил на дивана.

  1. Да държим под око Вилата

видеонаблюдение на вилата

Едно от най-хубавите неща при използването на камера за видеонаблюдение е, че винаги знаете какво се случва с вашата собственост! Независимо дали сте в съседната стая, на стотици, дори хиляди километри, можете да „надникнете“ в дома си по всяко време. Спокойствието на ума, което ще ви донесе, е безценно.

  1. Бебефон – камера

камера за бебефон

Камерата със сигурност може да бъде страхотен заместител на всеки бебефон. Разбира се, важно е да се спрете на камера, която да има няколко функционалности, а не просто наблюдение. Ценното тук е чувствителността на микрофона, който улавя детски плач или най-лекото движение на спящото ви бебче. Насладете се на пълноценна почивка и бъдете сигурни, че камерата ще ви извести веднага щом малкия „изследовател“ е готов за нови подвизи. Проследяването на движение може да Ви помогне да спестите поредната беля или да разберете, че някой ще се промъкне при вас, само след секунди 🙂 . Край на спокойствието, детето ви е готово за нови открития.

  1. Да повишим ефективността на служителите

камера за видеонаблюдение на офиса

Продуктивната работна сила е това, което прави бизнеса процъфтяващ. Дали обаче вашите служители са на същото мнение? Камерите за видеонаблюдение ще ви предоставят бързо и лесно отговор на този въпрос. Устройствата монтирани на стената могат да послужат за проследяване на работния процес, откривайки кои са слабите звена, както и етапите, които забавят изпълнението. От друга гледна точка, устройствата могат да бъдат респектиращи. Трудно се отлага работата за по-късно, когато знаеш, че ръководителя ти може да те наблюдава точно в този момент, нали така?

  1. Да пазим колата

камера за видеонаблюдение на колата

Няма какво да се лъжем. Всички тайничко се притесняваме за колата, дори когато я паркираме в гаража. Само с една малка инвестиция в камера за видеонаблюдение RobiCam, можем да спестим часове притеснения, особено, ако скоро сме се сдобили с мечтаната нова кола. Всяко движение или звук, може да ни изпрати нотификация на телефона, като така ще сме спокойни, че няма да има изненади и разправии със застрахователи 🙂

Специален бонус за най-предпазливите: Изключих ли ютията?

Сигурни сме, че всеки от вас поне веднъж месечно си задава този въпрос на път за работа. Е, с камерата за видеонаблюдение RobiCam ще намерите отговора само на един клик разтояние. Въртящите са на 360 градуса устройства ви позволяват да проследявате всичко случващо се, а защо не й нещо забравено?! Това е малък плюс към всички други безценни и незаменими усещания, които ще Ви донесе възможността да наблюдавате 24/7.

Припознахте ли се в една от многото възможни употреби на камера за видеонаблюдение? Ако да, то значи RobiCam е за теб! Тя може да изпълнява всяка една от изброените функции и да бъде твоят безценен помощник, както вкъщи, така и в бизнеса! 

Поръчай я от тук на промоционална цена от 89 лв. с цели 44% отстъпка! Подаряваме ти и безплатна доставка за цялата страна!

Включи се в разговора

Старт

SHOPPING BAG 0