Полезно
Публикувано в

Бебефон с камера или RobiCam. Кой е подходящият избор за нас?

Robicam
Публикувано в

 Сигурност и спокойствие за Вас и Вашето бебе

 Несъмнено всяко семейство в очакване на най-прекрасният ден в живота си, е готово да направи всичко за своето малко ангелче и неговата сигурност. Още преди да се появи на бял свят, Вашето бебе е обект на планиране, настройване и нетърпеливо чакане. Всяка майка има нужда от своето време в домакинството, а какъв по-добър начин да се отдели за известно време от своето бебе, ако не с помощта на бебефон или камера за видеонаблюдение. Именно това средство Ви дава спокойствието да напуснете стаята без притеснение, да се настаните на дивана и да се насладите на любим филм, книга или просто компанията на своята половинка. Със сигурност предимствата на камерата и на бебефона са големи и неоспорими, дават Ви възможност за
„бягство“, без да губите контрол върху ситуацията.  Предлагаме Ви да разберете кои са предимствата на камера за видеонаблюдение при цена от 89 лв, пред бебефон среден клас с камера, на средна цена в избрани сайтове от 199 лв.

Бебефон с камера или RobiCam? Какво да изберем?

RobiCam като верен помощник на всяка майка и татко

В заключение, можем да кажем, че камерата за видеонаблюдение превъзхожда в огромна степен бебефона с камера, който можете да използвате само и единствено за наблюдение, докато се намирате само на метри от него. Robicam Ви дава спокойствието да изхвърлите боклука, да отскочите до близкото магазинче или просто да посрещнете Вашите гости, без да се притеснявате, че Вашето бебе ще се събуди и ще се чувства за дълго само. Веднага щом бебето се събуди или просто промени позата си, Вие ще получите известие на своя телефон. Това съвсем не е всичко. Във всеки един момент, можете да следите камерата независимо от това къде се намирате. Ще получите известие не само при засечено движение, а и при уловен звук. Какво по-добро от това? Вършите домакинската работа, използвате малко от времето за себе си, а Вашето бебе е под наблюдението на Robicam. Като добра помощница, Robicamще Ви „повика“ веднага щом Вашето бебе има нужда от Вас. Използвайте двупосочното аудио, за да привлечете вниманието на бебето, така то ще бъде спокойно, докато пристигнете при него. Движещият се корпус на 360 градуса Ви позволява да проследите движението на детето, в случай, че реши да напусне креватчето и да се отправи към „нови хоризонти“. Използвайте смартфона, за да спечелите време за релакс. Ежедневно получавате известия за пропуснати повиквания, съобщения, различни нотификации от социални мрежи, новини и т.н., а сега ще получавате и нотификация за всяко движение на Вашето дете. Насладете се на „откраднатите“ минутки и се оставете на грижата на Robicam.

Robicam

Ако е дошъл моментът, в който имате нужда от повече сигурност и спокойствие за Вашето дете, ако в RobiCam сте открили свой партньор в това, да не пропуснете нито един повик или движение на бебчето си или  просто се нуждаете от малко време за Вас самите без да се притеснявате да се отдалечите, то RobiCam с удоволствие ще ви сътрудничи във всичко това.

🛒👉Поръчайте я от Robicam с БЕЗПЛАТНА доставка до цялата страна!

Включи се в разговора

Влез

Създай акаунт

Възтановяване на парола

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

КОШНИЦА 0

РАЗГЛЕДАНИ 0