Инструкции за Инсталация

Свалете приложението за смартфона си

Стъпка 1 - Регистрация

Регистрация в приложението

Стъпка 2 - Включете WiFi

Установете WiFi връзка

Вариант 1

Вариант 2

Полезни настройки, след инсталация

Често задавани въпроси

Логнете се с имейл адреса и парола, които вече използвате за приложението на следната страница: https://www.eyeplusiot.com/login

Да, можете да добавите повече от една Wifi камера към профила си. Изберете + ( горе в дясно) и добавете следващата камера според инструкциите за инсталация.

При изключване на Wifi камерата от контакта не са необходими нови настройки, камерата автоматично се свързва към рутера.

Причините могат да бъдат следните: Въведена грешна парола за домашния рутер, камерата не е ресетната, камерата не е разчела QR кода.

Необходимо е да инсталирате приложението на второто устройство ( смартфон, таблет) и да влезнете с вече съществуващия профил. Камерата ще се визуализира автоматично, без необходимост от настройки.

Да, след като я монтирате на тавана, то е необходимо, от настройки да изберете опцията с която ще обърне образа на 180 градуса – “Image rollover 180° ”

Необходимо е да ресетнете камерата с иглата от комплекта , за да изтрие старите си настройки и да я добавите отново по инструкциите.

Старт

SHOPPING BAG 0